7. ULUSLARARASI DİN GÖREVLİLERİ SEMPOZYUMU

Sempozyum Dinleyici Katılımı İçin Tıklayınız.

“Gençliğin Gelişimi ve Problemleri Karşısında Din Görevlileri” ana konulu sempozyum, 14-15 Mayıs 2016 tarihlerinde Sakarya’da yapılacak.

YECDER (Yunus Emre Camii Eğitim ve Kültür Derneği) olarak organize ettiğimiz “Ulusal Din Görevlileri Sempozyumu”nun yedincisi bu yıl Sakarya’da düzenlenecektir. “Gençliğin Gelişimi ve Problemleri Karşısında Din Görevlileri” konulu uluslararası sempozyum, YECDER, Sakarya İl Müftülüğü, Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve ÖNDER İmam Hatipliler Derneği işbirliği ile 14–15 Mayıs 2016 tarihlerinde, Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde gerçekleştirilecek.

Sempozyum Organizatörleri olarak gençliğin gelişimi ve problemlerinin çeşitli boyutları üzerine ulusal ve uluslararası düzeyde araştırma ve çalışmalar yapanları bir araya getirerek, VII. Uluslararası Din Görevlileri Sempozyumu’nda çalışma alanları arasında bilgi alışverişi sağlamayı arzuluyoruz. Bu çerçevede gençliğe ilişkin paylaşımları birlikte değerlendireceğimiz bu alanda çalışmalarını sunacak olan akademisyen, eğitimci, uygulayıcı, düşünce insanlarını ve gönüllüleri sempozyumda bir araya getirecek olmanın heyecanını yaşamaktayız. 

Sempozyuma “Gençliğin Gelişimi ve Problemleri Karşısında Din Görevlileri” ana konusu çerçevesinde çeşitli değerlendirmeler, alan araştırmaları, projeler, konu ile ilgili sorunlar ve çözüm önerileri ve uygulamaları içeren tebliğleriyle gerek Ülkemiz ve gerekse yurt dışından tebliğciler katılacak.

Sempozyum, Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda 14 Mayıs 2016 tarihinde sabah saat 09.00’da başlayacak ve iki gün boyunca devam edecektir.

Zengin bir program içeriği bulunan uluslararası sempozyuma, din eğitimcileri, din görevlileri ve gönüllüleri izleyici olarak katılmaya davet ediyoruz. Sempozyuma katılım için herhangi bir şart söz konusu değildir. İzleyici olarak katılmak isteyen herkesin katılımına açıktır. Katılım için www.yecder.org adresinden iletişim formunu doldurabilirsiniz.

Sempozyum PDF İndirmek İçin Tıklayınız.

Sempozyum Haber Metnini İndirmek İçin Tıklayınız.