Basında Biz

 Basın-Yayın Faaliyetlerimiz:

YECDER olarak, kitap, broşür, internet sitesi, takvim, ajanda, imsakiye vb. çalışmalarını yapmaktayız.

 

Basında Biz ;

Çekmeköy Haber

Yunus Emre Camii Derneği'nden Anlamlı Proje

Yunus Emre Camii Derneği (YECDER) tarafından 2016 Yılında yürütülecek olan ve Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen Bağımsız Genç adlı proje, Sancaktepe Genco Erkal Kültür Merkezi’nde düzenlenen tanıtım programıyla kamuoyuna duyuruldu.

Haberin Devamına Gitmek İçin Tıklayınız.

 

Mihrap Haber

VII. Uluslararası Din Görevlileri Sempozyumu 

YECDER (Yunus Emre Camii Eğitim ve Kültür Derneği) tarafından organize edilen “Uluslararası Din Görevlileri Sempozyumu”nun yedincisinin Sakarya'da düzenlenmesi planlanmaktadır.

Haberin Devamına Gitmek İçin Tıklayınız.

 

Milliyet

KONYA’DA ULUSAL DİN GÖREVLİLERİ SEMPOZYUMU

Konya Büyükşehir Belediyesi, Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ), İl Müftülüğü ve YECDER tarafından düzenlenen “Cami ve Cemaatin İnşa ve İhyası” konulu 6. Ulusal Din Görevlileri Sempozyumu yapıldı.

Haberin Devamına Gitmek İçin Tıklayınız.

 

 

Yeni Akit

Cami Merkezli Bir Topluma Doğru...

Mehmet Keskin Hocam, Türkiye sathında tanıdığım ender şahsiyetlerden biridir. İstanbul Sarıgazi Yunus Emre Camii imam-hatibi olup kabına sığmayan, yaşadığı birçok sıkıntı ve engele aldırmadan hizmet aşkı ve şevki eksilmeyen, çalışkan, kıpır kıpır, gayret ehli bir “din gönüllüsü”dür o. 

Haberin Devamına Gitmek İçin Tıklayınız.

 

Risale Haber

'Camiler ve Din Görevlileri' konulu 'V. Ulusal Din Görevlileri Sempozyumu', açılış konuşmalarıyla başladı

Mardin Artuklu Üniversitesi’nin (MAÜ) ev sahipliğini yaptığı Yunus Emre Camii Külliyesi Eğitim ve Kültür Derneği’nin (YECDER) katkılarıyla beşincisi gerçekleştirilen toplumsal barışa katkısı açısından “Camiler ve Din Görevlileri" konulu “V. Ulusal Din Görevlileri Sempozyumu”, açılış konuşmalarıyla başladı.

Haberin Devamına Gitmek İçin Tıklayınız.