Camiimizde Kan Bağışı Kampanyası Yapıldı!

01 Şubat 2013 Cuma günü 11.30-19.30 saatleri arasında Sarıgazi Yunus Emre Camii'nde Kan Bağışı Kampanyası vardı. Kızılay ve YECDER tarafından ortaklaşa düzenlenen "Kan bağışı Kampanyasına" daha önceki kampanyalarda olduğu gibi halkımızın yoğun olarak ilgi gösterdikleri görüldü. 30 Ünitenin üzerinde kan bağışının yapıldığı bağış kampanyasına özellikle gençlerin ilgi göstermeleri sevindiriciydi.

Sarıgazi Yunus Emre İmam Hatibi Mehmet Keskin, cuma namazında yaptığı vaazda kan vermenin ve hayat kurtarmaya çalışmanın önemi üzerinde durarak cemaatin de bu konuya önem vermeleri gerektiğini ifade etti. Doktorlar tarafından, kan veren kimselerin işlerine devam etmek üzere gidebilecekleri ve bu konuda bir sıkıntı yaşamayacaklarının da sürekli olarak dile getirildiğini ifade eden Mehmet Keskin Hoca, insanlara faydalı olmanın ve en zor durumda ihtiyaçlarını gidermenin önemini dile getirerek konu ile ilgili ayet ve hadislerden örnekler verdi.

Kan Bağışı Kampanyası akşam saatlerine kadar devam etti ve Kızılay yetkilileri akşam saatlerinde teşekkür ederek camiden ayrıldılar.